Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
2011.09.22. csütörtök
Jogismeret

Immáron tizenöt éve, 1998 óta kiemelkedően közhasznú szervezetként működik a Jogismeret Alapítvány. Három területen folytat jogi ismeretterjesztést: gyermeki jogok, közoktatási jog és nonprofit jog.

Tovább >>

2011.10.22. szombat
Tiszta Jövőért Alapítvány

A Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány fő célja a fiatalok droghasználatának megelőzése, csökkentése, a szenvedélybetegség mint komplex probléma megismertetése, elfogadtatása a társadalommal. Prevenciós programokkal, szakemberek számára nyújtott speciális  és kortárssegítő képzésekkel állnak az intézmények rendelkezésére.

Tovább >>

2011.10.21. péntek
Orlai Produkciós Iroda

Az Orlay Produkciós Iroda munkatársainak célja, hogy a mai rohanó világban, a művészi és emberi értékek háttérbe szorulásának időszakában olyan színielőadások, koncerteke létrehozása, amelyek művészi értéket hordoznak, és a  közönség érdeklődésére, figyelmére tartanak számot. 

Tovább >>

2011.08.10. szerda
Kompánia Alapítvány logó

Az Alapítvány tevékenysége veszélyeztetett helyzetű fiatalok segítésére irányul, azok felé, akik szociális, egészségügyi, hovatartozási és egyéb okokból nélkülözik a megfelelő támogatást, drogoknak és egyéb ártalmaknak fokozottan kiszolgáltatottak.

Tovább >>

2011.08.10. szerda

Az Alapítvány a speciális szükségletű (magatartás-zavarokkal küszködő, kábítószer-fogyasztó, bűnelkövető) gyermekek és fiatalok reszocializációs igényeit hivatott kielégíteni egy új – a prevenciót és kezelést elősegítő-, jóvátételi és helyreállító szemléletű, resztoratív nevelési módszer alkalmazásával.

Tovább >>

2011.08.10. szerda
Psycholucia logó

A Psycholucia olyan műhely, ahol szakemberek segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb helyet, az egyensúlyt a munka (tanulás) és a magánélet között, önmaga és mások számára is világos, vonzó célokat határozzon meg, ráleljen a célokhoz vezető útra.

Tovább >>

2011.08.10. szerda
Ne Bánts Világ - kislány

Az Alapítvány azzal a szándékkal jött létre, hogy iskolai alapú komplex prevenciós programokat dolgozzon ki gyermekeknek a szexuális visszaélések megelőzésére és az iskolai bántalmazások csökkentésére.
Programjaik célja, hogy olyan fogalmakat tanítsanak meg a gyerekeknek és olyan képességekkel ruházzák fel őket, amelyek segítségével csökkenthetik áldozattá válásuk esélyét.

Tovább >>

2011.08.10. szerda
Vadaskert Alapítvány logó

A Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért elsőként biztosítja Magyarországon a gyermekek integrált pszichiátriai, pedagógiai ellátását és utógondozását intézményei – a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház és Szakambulancia, valamint a Vadaskert Fejlesztő és Felzárkóztató Általános Iskola – segítségével.

Tovább >>

2011.08.10. szerda
Eszter Alapítvány logó

Az Alapítvány célja: az erőszakos szexuális bűncselekmények áldozatainak pszichoterápiás kezelése, szociális segítése, jogvédelmük előmozdítása, az ilyen irányú bűnmegelőzés és bűnüldözés támogatása.

Tovább >>

Rendezvénynaptár
<2020. július>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu