Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
14. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás
2014.01.07. kedd
educatio_kiallitas

2014. január 16. és 18. között, három napon keresztül várja az érdeklődőket a magyar oktatás legjelentősebb éves szakmai seregszemléje, az 14. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

A börzének a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, ahová az elmúlt évek tapasztalatai alapján több mint 30 ezer látogatót várnak a szervezők.

Csütörtöktől szombatig tart majd a 14. Educatio Kiállítás, mely idén először három napon át kínál lehetőséget a felvételizőknek, hallgatóknak, szülőknek és pedagógusoknak, hogy érdeklődjenek és tájékozódjanak az oktatás kérdéseiről. Szintén egyedülálló módon idén először egy tematikus nappal is készülnek a szervezők: a csütörtöki nap a mesterképzéseké, a kiállítók és a programok is ennek megfelelően szerveződnek majd. A felvételire készülő diákok mellett így a továbbtanulni vágyó, másoddiploma előtt álló hallgatók számára is érdemes lesz kilátogatni.

A kiállítás helyszíne idén a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol tízezer négyzetméteren 200 kiállító és stand is várja majd a látogatókat a programok és előadások mellett. A háromnapos esemény egyik nagy előnye, hogy több idő jut az egyes standokra és a tájékozódásra, valamint egyszerűsödik a rendezvényre való bejutás is, és jelentősen megrövidül a sorban állással és várakozással töltött idő.

A kiállítás teljes ideje alatt a standokon tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, főiskolák és egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek mutatják be kínálatukat, valamint olyan intézmények és vállalatok képviselőivel, szakembereivel is találkozhatnak az érdeklődők, akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar oktatás fejlődésében. A hazai felsőoktatási intézmények mellett pedig számos külföldi egyetem és főiskola képzései között is válogathatnak majd a felvételizők. Jelen lesznek továbbá a média oktatási szektorra specializálódott szereplői, a „diák-coaching" szolgáltatásokat nyújtó gazdasági társaságok, illetve egyes nonprofit szervezetek. A kiállítás lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők egy időben, egy helyen tájékozódjanak a továbbtanulási lehetőségekről.

A felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők számára is egyedülálló lehetőséget biztosít a rendezvény, hiszen értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről, a standokon kívül pedig színvonalas szakmai programokon vehetnek részt. Az interaktív szakkiállítás kiemelt célja, hogy minél több hazai és külföldi oktatási intézmény számára teremtsen lehetőséget a bemutatkozásra.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által 2000 óta minden évben megrendezett kiállítás mára az oktatási ágazat valamennyi résztvevője számára fontos és megkerülhetetlen szakmai eseménynek számít.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes, és mindhárom napon 10-17 óra között tart nyitva. A csütörtökön és pénteken érkező diákok és pedagógusok igazolást is kiállítanak.

A programokról, a kiállítókról és az eseménnyel kapcsolatos tudnivalókról bővebb információ a www.kiallitas.educatio.hu weboldalon található.

Rendezvénynaptár
<2020. március>
HKSzCsPSzV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu