Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Pályázat nyári kínai utazásra
2008.10.01. szerda
China_olimpia

Nyári kínai utazás lehetőségére hirdet pályázatot gyermek sport- vagy művészeti csoportok számára a PANDA Nemzetközi Gyermek Alapítvány. A tíznapos utazásokat az alapítvány szervezi már kilencedik éve, a Kínai Soong Ching Ling Alapítvánnyal és a Zhejiang Tartományi Nemzetközi Baráti Társasággal együttműködve.

Az indulás időpontjai: 2009 június közepén vagy július elején, repülőjárattól függően.

Úti célok: Peking és környéke, valamint Sanghaj, Hangzhou és környéke.

Részvételi költség: fejenként 90 ezer forint tartózkodási hozzájárulás + kedvezményes csoportos retúr repülőjegy.

Mindkét csoport nonprofit fellépéseken vesz részt, főleg gyermekközönség előtt, és a helyi nevezetességekkel, valamint iskolákkal, gyermek szabadidős intézményekkel ismerkednek. Az utazók Kínában teljes ellátást kapnak (egy angolul és/vagy kínaiul beszélő magyar kísérőt, egy angolul beszélő kínai kísérőt, jó minőségű kollégiumi vagy szállodai elhelyezést, napi háromszori bőséges étkezést, légkondicionált külön autóbuszt, programokat, belépőket).
Az érdeklődők meghívást kapnak az alapítványtól a 2008. december 6-án tartandó tájékoztatóra, ahol korábbi kulturális gyermekdelegációink útifilmekből, valamint praktikus információkból kapnak ízelítőt. A jelentkezés véglegesítésére 2009 januárjában kerül sor, ami után 2009 tavaszán a leendő utazók további felkészítő találkozókon vehetnek részt. (Az alapítvány rendezvényei nyitottak és ingyenesek.)

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

 1. Korhatár: A csoport gyermektagjai azok lehetnek, akik 2008-ban betöltik a 9. életévüket, illetve akik 2009-ben még nem 18 évesek, és magyar állampolgárok. A csoporttal utazó felkészítő tanár, illetve kísérő felnőtt tekintetében korhatár nincs.

 2. Létszám: Kísérő felnőttel együtt 16-30 fős csoportok jelentkezését várjuk. A kísérő felnőttek, beleértve a csoporttal utazó felkészítő tanár(oka)t is, 1-8 fő között lehetnek. Az alapítvány által biztosított két fő kísérőt nem számítjuk a létszámba.

 3. Műsorszám: Legalább 5 perces, színpadon bemutatható produkció, ami nyelvtudás nélkül is megérthető. Lehet tánc, hangszeres műsorszám, bűvészkedés, pantomim, báb, torna, bohócjelenet, zsonglőr szám stb., Kivételt képez a zongora és minden olyan produkció, aminek felszerelése a repülőn nem, vagy nehezen szállítható. Előny, ha a pályázó csoport tagjai egyesével vagy kisebb csoportokban több műsorszámot is felvonultatnak.

 4. Bemutatkozó levél: Kérjük leírni a pályázó csoport pontos nevét, működési helyét, levelezési címét és telefonszámát, ha van e-mailcímét, a kapcsolattartó nevét, mobiltelefon számát, valamint, hogy a csoport milyen műsorszámmal szerepelne Kínában, és eddig elért eredményeit. A bemutatkozó levél postán, faxon vagy e-mailben egyaránt elküldhető.

 5. jelentkezési határidő: 2008. november 21., péntek
  Levélcím: Panda Nemzetközi Gyermek Alapítvány, 1202 Budapest, Marót u. 30.
  Telefon/fax: (1)-285-1097, (20)-951-4129, Kartali Zsuzsanna
  E-mail: soong@freestart.hu

Forrás: http://tender.sff.hu

Rendezvénynaptár
<2019. május>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu