Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Pont Ott Parti - a hivatalos ponthatárváró
2014.07.10. csütörtök
pont_ott_parti

A jelentkezőknek legkésőbb 2014. július 10. éjfélig van lehetőségük, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumaikat, illetve egyetlen alkalommal módosítsák a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Azok a felvételizők, akik már minden tennivalóval elkészültek, melegíthetnek a Pont Ott Partira, idén ugyanis újra megrendezik a hivatalos ponthatárváró eseményt.

Finisébe ért a 2014-es általános felvételi eljárás: július 10. a végső határideje a jelentkezéshez, pontszámításhoz szükséges dokumentumok feltöltésének, amit az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában tudnak megtenni a felvételizők. Ezen a felületen követhetik nyomon a jelentkezéssel kapcsolatos dokumentumaik elbírálását is. Az eljárás során a felvételizők egyetlen alkalommal módosíthatnak a jelentkezéskor megadott képzések sorrendjén, amelyet szintén július 10-ig tehetnek meg. Az E-felvételi felületén a Sorrendmódosítás menüpontban rendezhetők át a korábban megadott képzések. A jelentkezési határidőt követően megváltozott adatok (pl. költözés miatt változott a lakcím, házasság miatt a név stb.) is módosíthatók július 10-ig a Személyes adatok menüpontban.

Azok a jelentkezők, akik nem tudják elektronikusan elvégezni a sorrendmódosítást vagy a dokumentumpótlást, ezt postai úton is megtehetik. Sorrendmódosításhoz a megfelelő kérelmek a felvi.hu található Kérvénytárból letölthetők, ezeket kell pontosan kitöltve és aláírva beküldeniük az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest Pf. 1190 postacímre. A dokumentummásolatokat szintén erre a címre kell eljuttatniuk a jelentkezőknek, amennyiben nem áll módjukban azokat az E-felvételi felületére feltölteni.

Idén újra Pont Ott Parti

2014-ben ismét megrendezi az Educatio Nonprofit Kft. a népszerű ponthatárváró eseményét, a Pont Ott Partit, melynek idén a Semmelweis Egyetem lesz a házigazdája. Az immár nyolcadik alkalommal jelentkező rendezvény július 24-én, 15 órától várja a felvételizőket a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz utca 2-4.). Dumaszínházas előadók, koncertek, nyereményjáték, érdekes előadások és sportaktivitások teszik még mozgalmasabbá a ponthatárok kihirdetése előtti órákat. A rendezvény csúcspontja pedig a Ponthatár Show, amely 20 órától kezdődik - ekkor jelennek meg a kivetítőn az idei ponthatárok. A Pont Ott Partit egy hatalmas koncert zárja a ponthatárok kihirdetése után.

A programról bővebben a folyamatosan frissülő www.felvi.hu/pop2014 oldalon olvashatnak az érdeklődők.

 

Rendezvénynaptár
<2020. szeptember>
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu