Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
TALENTn Konferencia
A Nemzeti Tehetség Program támogatásával rendezik meg a magyar tehetségek és tehetségsegítő szakemberek fórumát, a TALENTn Konferenciát, ahol bemutatkozik az 50 tehetséges magyar fiatal program néhány kiválasztottja, szót kapnak ismert emberek és sor kerül szakmai beszélgetésekre is.

 

Helyszín: RaM Colosseum, XIII. kerület, Kárpát u. 23.
Kezdete:2013.09.26. csütörtök 10:00
Vége: 2013.09.26. csütörtök 11:09

A TALENTn Konferencián délelőtt fiatal tehetségek adnak elő, majd délután népszerű és ismert előadók kerekasztal-beszélgetéseit hallgathatják meg a résztvevők. A délutáni program két párhuzamos szakmai fórummal is kiegészül, ahol az oktatási intézmények, valamint a versenyszféra tehetséggondozással foglalkozó szakemberei vesznek részt. Az előadók között ott lesz Bényei Éva Bernadett és Szokolay Ádám, a 2013-as Felfedezettjeink pályázat két fődíjasa, a délutáni szakmai fórumon pedig többek között Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Tehetséghidak Program Tudományos Tanácsadó Testületének tagja és Bajor Péter, a MATEHETSZ elnöke tart előadást.

Az előadások fő témái: Mit ér a tehetség, ha magyar? Mennyire versenyképesek tehetségeink a világban? Van-e összefüggés a tehetségek segítése és az ország versenyképessége között? Mennyire hatékony a tehetséggondozás? For-profit vagy non-profit tevékenység? Hogyan mérhetjük eredményességét? Milyen megoldásokat kínál a tehetséggondozás a társadalmi egyenlőtlenségek enyhítésére, milyen esélyt nyújthat a társadalmi felzárkózásban?


A szervezők ingyenes részvételi lehetőséget biztosítanak a korlátozott szabad helyek függvényében (regisztrációhoz kötött): http://www.talentn.hu/jelentkezes/egyeni
Lehetőség van VIP részvételre is (ez magában foglalja az elsőbbségi helyet a szakmai szekciókban, ebédet és részvételi lehetőséget a zárófogadáson, részvételi díj ellenében): http://www.talentn.hu/jelentkezes/vip

 

Rendezvénynaptár
<2019. augusztus>
HKSzCsPSzV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu