Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Nyílt nap a WERK Akadémián - Az állandó megújulás jegyében

Élményszerű „werk”shopok keretében mutatja be új oktatási programjait a Werk Akadémia.

Helyszín: Werk Akadémia, Arany János utca 10 .
Kezdete:2012.05.30. szerda 18:00
Vége: 2012.05.30. szerda 21:00

A divat új útjairól tart bemutatóval egybekötött show-t Lang Szonja divattervező, aki a napokban nyitotta meg márkaüzletét Bécsben. Segal Viktor séf és Balázsy Panna újságíró néhány különleges fűszer és alapanyag segítségével enged „beleszaglást” a megújuló GasztroWerk-be. A néző imád nevetni, ennek technikáiba vezeti be a filmszak iránt érdeklődőket Tímár Péter filmrendező és Réz András, a Werk Akadémia művészeti vezetője. Furcsa emberi helyzeteket teremtve és feloldva a Werkben folyó menedzser képzés leendő résztvevőit Hajdu László kommunikációs szakember „mozgatja meg” ezen az estén.  

A Werk Film, Stílus és Írás Akadémia 2007 óta működik. Iskola, szellemi műhely, közösség, amely korszerű piacképes tudást, szakmai gyakorlatot, értéket és együvé tartozást ad a benne résztvevőknek.

Ezért a Werk Akadémiának évről-évre meg kell újulnia. Alkalmazkodnia kell a változó világhoz, hallgatóinak törekvéseihez. Ennek köszönheti, hogy eddigi munkáját nem csupán évekkel mérheti, hanem azokkal a hallgatókkal is, akik azóta megtalálták helyüket a divat, a stílus, a mozgókép, a média és a művészetek világában. És azokkal, akik a Werkben megkezdett tanulmányaikat ma már a felsőoktatásban folytatják itthon vagy külföldön.

A Werk a tanítás új szemléletét, formáit kívánja megvalósítani.  Tömegoktatás helyett a személyiségre figyelve, annak kreatív, alkotó tehetségét kibontakoztatva ad lehetőséget a felszabadult közösségi munkára. Oktatói ismert és elismert szakemberek, akik arra törekszenek, hogy a tudás mellett az értékeket, a szakma méltóságát is átadják hallgatóiknak.

A Werk Akadémia ezen szellemiség mellett tartja nyílt napját.

Részletes program:

18.00 A divat új útjain - divatbemutató az első éves stylist hallgatók vizsgamunkáiból

18.15 Ízlések diktátorai - stylist werkshop Lang Szonjával, a stylist szak tanárával

A kezdetek óta a stylist képzést tekinthetjük a Werk zászlóshajójának. A szakma minden pontján ott dolgoznak már a werkesek:http://www.werkakademia.hu/ex-werkesek-a-werkrol/ex-werkesek-a-werkrol-3

18.15 Furcsa emberi helyzetek és megoldásuk – kommunikációs tréning Hajdu Lászlóval, az Art Coaching (Művészeti menedzser) szak tanárával

Az Art Coaching szak 2012 szeptemberétől átalakul, és igény esetén OKJ végzettséget is nyújt.  A kulturális szakma egészét átfogó órákon kívül a 2. modulban kurátor és zenei menedzser (impresszárió) irányba is szakosodhatnak a hallgatók.  Kurátor szakunk két modulossá bővül, erről Balogh Máté referenssel és Révész Emese művészettörténésszel beszélgethetnek a szak iránt érdeklődők.

18.15. A rendezvényszervezés zöld útjain – Több neves reklám és rendezvényszervező céggel együttműködve rendezvényszervező, BTL szakot indítunk, akár OKJ-végezettséggel. Témagazda: Madarász Zsuzsa 

18.15 Szagolj bele a megújuló GasztroWerkbe! – Balázsy Panna újságíró és Segal Viktor séf különleges fűszerekkel és alapanyagokkal dolgoztatják meg a szak iránt érdeklődőket.   

A népszerű szak betekintést ad a gasztronómia fellegváraiba, megismertet a legeredetibb hazai séfekkel, elvisz Kulinária hazai és külföldi érzéki helyeire, műhelyeire.

18.15 Mitől röhög a néző? Ennek technikáiba vezeti be a Werk Film szak iránt érdeklődőket Tímár Péter filmrendező és Réz András, a Werk Akadémia művészeti vezetője.

A Werk filmszakán végzett hallgatók folyamatosan kapnak elismeréseket a szakmában, legjobbjaink munkát is találnak. 

A Werk idén is tart előfelvételit. Ennek időpontja: 2012. június 18. és 25. 15h – 20h

További információ: www.werkakademia.hu

Rendezvénynaptár
<2019. december>
HKSzCsPSzV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu