Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Országos Innovációs Nap az ELTE-n
2014.02.20. csütörtök
ELTE -gömb

2014. február 26-án immár nyolcadik alkalommal rendezi meg Országos Innovációs Napját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pályázati és Innovációs Központja valamint  Europe Direct - Budapest tájékoztató irodája. 

A szakmai és tudományos programokkal tűzdelt egész napos, ingyenes program részeként sor kerül az ELTE Innovatív Kutatója díj átadására, valamint a hallgatói innovációs pályázat eredményhirdetésére is. Az előadók között a kormányzati szféra legjelentősebb szakpolitikusai, valamint számos neves szakmai szervezet képviselői szerepelnek.

Az eddigi évek gyakorlatának megfelelően az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pályázati és Innovációs Központja február végén ismét megrendezi Országos Innovációs Napját, mely többek között az egyetemi kutatás jövőjével is foglalkozik. A délutáni szekció fókuszában a start-upok állnak, valamint itt kerül megrendezésre a társegyetemek technológiatranszfer irodáinak találkozója.

Az előadók között szerepel többek között Klinghammer István felsőoktatásért felelős államtitkár, az ELTE volt rektora, valamint Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. Az Egyetem a korábbi évek hagyományainak megfelelően a rendezvény keretén belül  adja át az ELTE Innovatív Kutatója díjat, és negyedik ízben hirdetnek eredményt a  Hallgatói Innovációs ötletpályázat kapcsán is.

A Pályázati és Innovációs Központ elsődleges célja, hogy ösztönözze az egyetemen keletkezett tudás és alapkutatások a gyakorlati életben való hasznosítását, és hogy erősítse a kutatók egymás közti és a vállalati szférával való kapcsolatait. „Az ELTE Innovációs Napja az elmúlt évek folyamán országos rendezvénnyé nőtte ki magát. A válság és a K+F források apadása ellenére töretlenül hirdetjük a tudás hasznosulásának fontosságát, s bízunk benne, hogy a bemutatott jó példákkal, sikerekkel még tudunk lelkesíteni, szemléletmódváltásra ösztökélni”- hangsúlyozta Antoni Györgyi, a Központ igazgatója.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2014. február 26. szerda 9:00-15:00
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb, Gömb Aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A.) 
Program

Regisztráció
Rendezvénynaptár
<2020. május>
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu