Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Netforduló az innovatív fórumon
2011.10.17. hétfő
PIL-fórum

A Microsoft Magyarország és a Modern Iskola magazin idén már harmadik alkalommal rendezi meg az innovatív tanárok seregszemléjét, a Partners in Learning Fórumot (PIL-Fórum). A találkozóra 2011. november 3-4-én a lillafüredi Hunguest Hotel Palota kastélyszállóban kerül sor.

Az interaktív szakmai program célja, hogy bemutassa az IKT-eszközök iskolai alkalmazásának legjobb példáit, illetve lehetőséget teremtsen a pedagógusok számára a tapasztalat- és véleménycserére, az egymástól való tanulásra. A fórum ötletbörze-kiállításán gyakorló pedagógusok önálló standokon mutatják be saját projektjeiket, tananyagaikat, korszerű oktatási módszereiket.

A seregszemle fényét emeli, hogy a kiállító tanárok egyúttal egy verseny résztvevői is. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt projekt képviselheti Magyarországot 2012-ben a Partners in Learning európai fórumán, Lisszabonban.

A hazai PIL-Fórumot regionális elődöntők előzik meg: a budapesti HunDidac 2011 kiállítást követően 2011. október 18-án Hajdúszoboszlóra várják a pedagógusokat. Fordulónként a legjobb 10 projekt kerül be a verseny döntőjébe, az első 30 jelentkező pedig részt vehet a novemberi kétnapos fórumon a lillafüredi kastélyszállóban . 

A hajdúszoboszlói és veszprémi regionális elődöntők mellett internetes fordulóból is van lehetőség a továbbjutásra. A webes forduló legjobb projektjei is bejutnak a hazai fórumra, Lillafüredre. A webes versenyre a http://www.partnersinlearningnetwork.com/communities/lillafured oldalon keresztül, a NetFórum könyvtárban található adatlap kitöltésével lehet jelentkezni (lap alján, a „Shared Documents” mezőben).

További információ:
Tóth Klára
klara.toth@hotmail.com

Forrás: Modern Iskola magazin

Kapcsolódó anyagok
Rendezvénynaptár
<2020. július>
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu